Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Klar for Arctic Race

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

HinderløypeRU

Bergviknes Vel, Andersengården og Evenes Husflidslag har hatt siste planleggingsmøte for sitt arrangement under Arctic Race på torsdag og her er utfyllende info fra dem over hva som skjer på Bergviknes.

Program på  Bergviknes torsdag 13.august:

kl 11.00. Sykkelkaféen åpner. Evenes Husflidslags ute-utstilling i anledning Arctic Race åpner. Strikkesykkel med mer. Kom å se!

SykkelFOTOainaHeimdalRU

Salg av kaffe, drikke og boller. Grillen er varm. Ta med egen grillmat. Vi bruker partytelt i tilfelle regn. Kaféen holder åpent så lenge det er aktivitet ved Andersengården. Ta gjerne med campingstol.

kl. 11.30 Påmelding/registrering og utdeling av startnummer til sykkelløpene/hinderløypa. Husk å ta med sykkel og sykkelhjelm!

kl. 12.00 Start sykkelritt 

SykletraseRUmed info

kl. 12.30 Start trehjulsykkeritt 

Hinderløypeaktivitet for de som ønsker å teste sine sykkelferdigheter pågår fra kl.12.00 og utover. 

Ca. kl.13.30. Avslutning på sykkelløpene og premieutdeling. Gratis pølse og saft til alle deltakere. Medaljer og tøff Arctic-Race gymbag til alle deltakere, og andre flotte premier trekkes på startnummer! 

- Deretter gjør vi oss klar til å ta i mot Arctic Race på toppen av bakken. Syklistene ventes å passere ca. kl.13.56. Ta med flagg og kom i feststemning !! oppfordrer Aina Heimdal på vegne av arrangørene.

Parkering blir ved Bogen Barnehage og ved skolen. Møt opp i god tid!  E10 fra Tjeldsundbrua til Veggfjellet påregnes stengt fra ca. kl. 12.00 til 14.30. Info om veistenginger se >>her

Bergviknes Vel har fått inntil kr. 8600 i tilskudd fra Nordland Fylkeskommune til Sykkelhinderløypa på Bergviknes under Arctic Race of Norway.