Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Bli med du også...

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

arctic race foto0

Bli med på å lage en skikkelig folkefest når Arctic Race passerer gjennom vår kommune den 13. august.  

Mellom kl. 13.30 og 13.45 kommer sykkelrytterne inn i vår kommune fra nord. Mellom kl. 13.50 og 14.05 passeres Bogen. Herfra kan vi se de helt fra de kommer ned Dragvikbakken og det vil si at det blir den beste og mest oversiktlige strekningen.  Om du ønsker å delta i Bogen er det flere arrangement å velge mellom. 

Programmet oppdateres og kan leses her.  Du trenger heller ikke være med i en gjeng, men ta med deg en stol, sett deg ved E10 og hei på deltakerne.

Mellom kl. 14.05 og 14.20 beregnes de å passere Snubba.

Trenger du tips ?  Her er mange...

Bli med å lag litt liv langs E10 gjennom Evenes.  Husk at all trafikk blir stoppet ca. 1 time i forkant.  Ikke trenger du å kle deg ut, men om du gjør det er det helt ok det også. Det er flere som har planlagt markeringer langs løypa og meldt det inn til oss. Så er det noen som lurer på om det trenger å være så avansert. Svaret er at nei, det trenger det ikke. Samle gjerne en gjeng. Ta med gjerne med et flagg.

TV2 sender hele siste etappe live. Det betyr at mye av det som skjer langs løypa kan komme på tv. I 180 land. Vi ønsker å vise frem det vi har å by på i vår flotte kommune, og der er menneskene og deres påfunn sentrale. Så vår oppfordring er: Finn på noe og planlegg i god tid. De som har meld fra til oss er oversendt til TV2 og Dag Otto. Han Stopper flere steder langs løypa. Sjansen for at du får besøk er større om han ser hvor du er og hva du gjør.

arctic race foto1 

arctic race foto2

arctic race foto3

arctic race foto4

 Foto fra Arctic Race

lik-oss-p-facebook