Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Åpning av lydkunst-utstilling

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Piano fjell

Lørdag 11. april kl. 13.00 har Kunstforeninga i ETS åpning av vandreutstillingen Lyden av kunst i kunstforeningas lokaler på ETS Kulturskole.

Spennende utstilling hos kunstforeninga de to kommende helger. Lyden av kunst stiller spørsmål til hva som skjer når musikk og visuell kunst knyttes sammen til et felles kunstnerisk språk.  De siste årene har musikken funnet mye gjenklang i samtidskunsten. Musikk kan sees på som et uttrykk for følelser, minner, identitet, politikk og tilhørighet. Flere av dagens kunstnere arbeider i krysningsfeltet mellom musikk og visuell kunst, og benytter seg av musikkens umiddelbare tilgjengelighet. Kanskje vil noen av verkene i utstillingen fornye det du tenker om musikk eller visuell kunst?

«Lyden av kunst» viser verk av yngre norske og internasjonale kunstnere som alle har ulike tilnærminger til musikk og visuell kunst. Utstillingen presenterer video, skulptur, fotografi og dokumentasjon av performance. Deltagende kunstnere: Sophie Clements, Tellervo Kalleinen & Oliver Kochta-Kalleinen, Camille Norment og Tori Wrånes.

Åpningstider – åpent for publikum:
Lørdag 11. april: 13:00 – 16:00 (åpning kl. 13:00)
Søndag 12. april: 13:00 – 16:00
Lørdag 18. april: 13:00 – 16:00
Søndag 19. april: 13:00 – 16:00
I perioden 14. – 16. april 2015, har vi anledning til å ta imot skoleklasser (mellom kl. 10:00 – 13:00).

Kunstforeninga er samlokalisert med ETS Kulturskole i Boltåsen, nærmere bestemt Boltåsveien 146.

Fri entré

Vi anbefaler alle å få med seg denne utstillingen som kunstforeninga har satt opp i samarbeid med SKINN, samarbeidsorganisasjon for kunstformidling i Nord-Norge.