sprsml

Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

"Døden og piken" på Evenes samfunnshus

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Doeden og piken Skjerm 1920x10803 2 Nordland teater kommer til samfunnshuset i Bogen mandag 2. februar med forestillingen Døden og piken.

Døden og piken er en intens thriller med et tema som er like aktuelt i dag som i den tiden det ble skrevet. Slik sier forfatter av stykket Ariel Dorfman det selv;

”Stykket jeg skrev for 20 år siden om Chiles tortur og traume har en smertefull global relevans i dag. Jeg kan ikke unngå å spørre om jeg 20 år fra nå skriver denne frasen på nytt; denne historien hendte i går, men det kunne like gjerne vært i dag.”

Stykket handler blant annet om å leve der du er redd hver eneste dag, uten å kunne snakke om det. Det handler også om et regime som sprer frykt. Det er en slående link til den siste tidas terrorangrep ala Charlie Hedbo. Men det er også et ekteskapsdrama og fokus på relasjonen offer og overgriper, som vi får oppleve på nært hold.

10. klasse holder teaterkafé fra kl. 18.00 med gode heimbakte kremkaker samt kaffe og brus. Ta ettermiddagskaffen på samfunnshuset! (Inntekter fra kaféen går til klasseturen med De hvite busser. )

Billettpris kr. 230. Rabatter. Mer info om forestillingen finner du  her.  Bli med på teater!