sprsml

Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Styret i Evenes ungdomsklubb

Skrevet av Renate Skredlund . i kategorien Nyheter

20141021 194938

Fra venstre: Randi Berg, Elin Kristiansen, Winek Kowalczyk, Ina-Anette Tverrfjell, Tilde Dalberg, Jonas Michaelsen.

Dette er det nyvalgte styret for Evenes ungdomsklubb. De har begynt med planleggingen av klubbkvelder, samt sett på hvilke aktiviteter klubben kan ha fremover. Dette er et arbeid som de fortsetter på over nyåret. Styret har bestemt regler og konsekvenser ved et regelbrudd.

Foreløpig jobbes det med å tilby ungdommene i styret et kurstilbud fra Landsforeningen for fritidsklubber og ungdomshus. For alle de andre ungdommene ønsker styret så langt å tilby dansekurs, økonomikurs for ungdom, film- og temakvelder. Helsesøster Anne Gullbakk, Ofoten sparebank v/ Leif Jakobsen og ETS medisinske senter v/Barbro Hætta har til nå meldt at de gjerne ønsker å bidra med folkehelsearbeidet i ungdomsklubbsammenheng. Vi er i planleggingsfasen og håper å få til variert aktivitet. Neste uke, den 8. desember arrangerer styret en førjulskveld på ungdomklubben. Mer info kommer. Følg med på hjemmesiden!

Folkehelsekoordinator har oppfølgningsansvar for styret og ungdommene, og kommer til å være til stede på møter og når klubben har åpent.

lik-oss-p-facebook