Nyfødt dagen på ESB

smbarnstreff 2014 2Gårdagens nyfødtdag samlet mange.

51 stykker i alderen 5 måneder til 97 år, var i går samlet til Nyfødt dag for 2013-babyene i Evenes. Det ble et trivelig arrangement, og møtet på tvers av generasjoner gledet både de yngste og de eldste.

Babyene fikk utdelt gaver fra kommunen, Ofoten sparebank ved Leif Jakobsen og Evenes husflidslag ved Karin Sørensen. Helsesøster Anne Gullbakk informerte om småbarnstreffet i Skånland, og om muligheten til å dra dit sammen og koordinere en slik tur, slik at de som ikke kjører bil også kan dra. Styrer i Liland og Bogen barnehage, ved Linda Østnes og Tove Solberg informerte om barnehagene og barnehagestart, og de hadde også med seg magasinet ”Glade barn i barnehagen” til foreldrene. De inviterte alle som ville til å komme innom barnehagene for å bli kjent å se seg om. Liland barnehage inviterer spesielt til Jubileum i anledning 10 årsdagen, tirsdag 27. mai kl. 13.00 – 15.00.

- Det var godt å høre barnegråt igjen, uttalte en av våre beboere. Synd at vi ikke fikk holde dem. Et synspunkt vi godt forstår, men ikke alle hovedpersonene var enige i.

Kommunen takker de som kom for oppmøtet.

PS: De som ikke var til stede av 2013 babyene kan hente gavebrev, brosjyre og gave fra Evenes husflidslag på rådhuset.

smbarnstreff 2014 1
smbarnstreff 2014 2