Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Adventskonsert på Bygdehuset

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

KonsertberteneSøndag 1.desember inviteres til konsert på Bygdehuset Solbakken på Tårstad.

Denne gangen heter konserten "Mot jul", og vi får besøk av landsdelsmusikerne Lena P. Jinnegren og Bendik Lund Haanshus som har fått med seg en av Nord-Norges dyktigste toraderspillere, Hilde Fjerdingøy. Konserten byr på godbiter fra det norske og svenske folkemusikkrepertoaret, fra kjære julesanger til nydelige salmetoner. Førjulstida er for mange ei travel tid. Med konserten «Mot Jul» ønsker vi å gi rom for å senke skuldrene, få et pusterom og et musikalsk påfyll.

Bendik er en allsidig gitarist som leverer stilfulle arrangementer til små og store besetninger – fra tango til klassisk og folkemusikk.

Lena har en stor stemme og stor sjangerbredde. Hun er også en dyktig instrumentalist og trakterer både gitar og tangenter. Bendik og Lena er kjent fra gruppa Fotefar hvor de har spilt sammen i snart åtte år. De er også sentrale i gruppa Glød som serverer tango på høyt nivå.

Toraderspiller Hilde Fjerdingøy spiller folkemusikk fra ulike tradisjoner i Norge og Sverige og har tradisjonsmusikken fra Helgeland som sin spesialitet.

Kafé fra kl.17.00
Konsertstart kl.18.00

Billett barn kr 50,-
voksne kr 100,-

Ute tenner vi julegrana. Inne frister vi med varm sjokolade, rundstykker og kaker i kafeen - alt heimlaga!

Velkommen på konsert!