Klart for Bryggetreff

bryggelogoKystlaget melder at det er klart for årets bryggetreff på Liland Brygge.

Såvidt ferdig med Márkomeannu er det klart for ny aktivitet i Evenes, denne gang med vekt på kystkultur. Liland Brygge kan friste med både Åpent nasjonalt mesterskap i tørska torskhaudryling, drabelig sjøslag i rom sjø med pirater som har meldt til ankomst, geologivandring samt foredrag om gårdshistorie på Liland med hovedvekt på husmannsplasser. Foredraget er ved Aslak Markusson og Odd Sørensen, disse karene har forberedt seg lenge så her kan forventes informasjon som hittil ikke har vært kjent.

Og selvsagt også bryggas fiskekaker som etter egen omtale er Nord-Europas beste, noe som hittil ikke er bestridt.

Det hele toppes med bryggedans med blues/rockbandet 1T, som har sitt navn etter publikums respons når de skal avslutte: - En te -.

Program:

Lørdag 4. august:
11:00 - Bryggekafe åpner. Salg av fiskekaker, sveler, kaffe, og Thai-mat.
11:00 - Registrering og påmelding til åpent nasjonalt mesterskap.
12:00 - Åpent nasjonalt mesterskap i tørkatorskhaudryling.
14:00 - Vi selger rømmegrøt.
15:00 - Sjørøvertokt i rom sjø.
15:00 - Foredrag om gårdshistorie på Liland, hovedvekt på husmannsplasser. v/Aslak Markusson og Odd Sørensen.
16:30 – Geologivandring (egen info kommer)
18:00 - Bryggekafeen stenger.
21:00 – Bryggefest med «1T»
01:00 - Bryggeområdet stenger

Søndag 5. august: