Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Orgelkonsert i kirka

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

evenes-kirkeDet inviteres til konsert av stort format i Evenes kirke 13. juli kl. 20:00.

Organisten Guy Poupart kommer til Evenes og Narvik for å holde orgelkonserter. Poupart er for tiden ansatt som organist i Sandefjord. Han har bl.a. diplomeksamen i orgel fra Zürich og hovedfag i korledelse fra Norges musikkhøgskole i Oslo ved siden av at han har studert og gått mesterklasser hos mange av Europas største organister. Han har også en omfattende konsertvirksomhet bak seg i Europa og Sør-Korea, både på orgel og cembalo. Repertoaret hans strekker seg fra renessansen til nåtid, og han spiller ofte programmer utenfor allfarvei. Her kan nevnes betydelige verk som William Albrights "The King of Instruments" og Ad Wammes´"Vallée des danses". Han spiller også tangoer, noe som nok er mer utradisjonelt!

Poupart har med seg utstyr for å overføre bilde fra galleriet til lerret, så hvis det ikke blir altfor lyst, skal vi prøve å få til det slik at publikum kan følge med hendene hans.

Konserten holdes i Evens kirke fredag 13. om kvelden. Konserten har gratis adgang, men med mulighet for å gi en kollekt ved utgangen.

For de som tar turen vil det kunne bli en musikkopplevelse av de sjeldne.