Sommerjobb til ungdom

Vi tilbyr også i år sommerjobb til ungdom, men da må du søke først.ledig stilling2

Vi prioriterer ungdom i alderen 16 til 19 år, vår prioritering er slik:

1. født 1994
2. født 1995
3. født 1993
4. født 1996

Også andre aldersgrupper vil komme i betraktning. Studenter med hjemstedskommune Evenes kan også søke.

Det er utarbeidet egne søknadsskjema for ordningen, både for ungdom og for arbeidsgivere:

Søknadsskjema ungdom: default   Søknad om sommerjobb (Link)  eller document  Sommerjobb for ungdom Søknadsskjema (30 kB)

Søknadsskjema arbeidsgivere: icon Sommerjobb for ungdom, arbeidsgiversøknadsskjema (26 kB)

Du kan også få skjema ved å henvende deg i ekspedisjonen på rådhuset

Søknadsfrist sommerjobb for ungdom er 1. mai.

Vi anmoder arbeidsgivere, både kommunale og private til å melde sin interesse. Rydding, vasking, slåttehjelp, plenklipping, husmaling osv. kan være aktuelle arbeidsoppgaver.

Søknadsfrist for arbeidsgivere er 8. mai.

Søknader fra ungdom eller arbeidsgivere sendes til:

eller:

Evenes kommune

8539 Bogen i Ofoten

Nærmere opplysninger kan fåes ved å kontakte kulturkonsulent Unn Kristin Laberg på tlf 769 81 518, eller