Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Ny isfiskerekord?

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

Foto: Lakså GrendelagLakså Grendelag melder at alt er klappet og klart til det største vintereventyret i kommunen - den årlige isfiskekonkurransen på Sundisen mellom Bogen og Liland lørdag 26. mars.

I fjor deltok 214 ivrige fiskere fra fjern og nær i kappestriden om å få den største fisken og stikke av med hovedpremien - et gavekort på kroner 3000.

Nå melder Grendelaget at de venter at fjorårets deltagerrekord kan bli slått allerede i år om været er på arrangørens side. Prøveboringer viser solid is på om lag 70 centimeter så sikkerheten for store og små er godt ivaretatt.

Den årlige isfiske konkurransen er ikke et arrangement først og fremst for proffene. Grendelaget legger opp til en trivelig familiedag på isen - og serverer dessuten fiskesuppe, elgkjøttsuppe med timian, kaffe og vafler påLakså Grendehus mens konkurransen pågår. Og en rekke flotte premier trekkes blant deltagerne etter at konkurransen er over, så alle har godevinnersjanser selv om fiskelykken skulle svikte i det avgjørende øyeblikk.

Det er påmelding fra klokka 09:00 til 12:00 lørdag 26. mars. Parkeringsplasser er brøytet og de første hullene i isen er allerede boret. Storfisken venter!isfiske 2011