Første Forsvarsbygg-tomt solgt i Evenes

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Like før jul kjøpte Evenes kommune fem tomter som Forsvarsbygg hadde eid siden 1980-tallet. Flotte tomter i etablerte boligfelt, fire på Liland og en i Bogen, som hadde ligget litt gjenglemt i mange år.stueslaata

Storslått utsikt over Ofotfjorden fra boligfeltet på Liland.

Kommunen merker økt pågang fra interesserte som vil etablere seg i Evenes på grunn av den store satsingen på Flystasjonen og flyplassen. Kommunen overtok tomtene for å selge disse videre til nye eller gamle Evenesværinger så det ble bygd nye boliger.

Nå er den første tomta solgt. Et tomt med storslått utsikt over Ofotfjorden, uten flystøy og like ved den nye skolen. Kjøperen jobber i Forsvaret på Andøya og skal flytte til Liland når Evenes-basen overtar ansvaret for maritim overvåking av nordområdene.

Ordfører Terje Bartholsen i Evenes er strålende fornøyd:

• salgskontrakt
  •       Det er en glede å signere den første kontrakten. Vi er vi veldig opptatt av å få fart på boligbyggingen og vi ønsker hver eneste nye Evenes-væring velkommen hit – midt i opplevelsen. Vi har flere tomter klare, de er fremdeles rimelige og folk kan velge mellom å bo nært skolen på Liland, i kommunesenteret Bogen eller i Evenesmark, praktisk talt i gangavstand til flystasjonen. Det er bare å kontakte kommunen, inviterer ordføreren.

Årets første tomtesalg signeres av ordfører Terje Bartholsen