Ny løsning for å booke time til koronatest

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

ETS-medisinske senter endrer i disse dager system for hvordan man går frem om man ønsker å teste seg for Covid-19.

Vi vil, etterhvert som vi har ledige timer for testing, legge timene ut her, og du kan selv logge deg inn for å bestille time for prøvetaking. Svar på prøve vil komme på Helsenorge.no som tidligere.

Booking av timer online gjelder både for innbyggere i Evenes og Tjeldsund kommune. Booking av timer skjer gjennom Helseboka, en trygg og sikker løsning brukt av flere kommuner i landet. Du kan besøke hjemmesiden og laste ned appen her. Vi vil etterhvert benytte Helseboka også til å booke timer til vaksinering og for å administrere vaksinasjonskø.

Pandemitelefonen 902 84 955 er åpen i romjulen (28 - 30/12) mellom kl. 1000 - 1400. Ta kontakt hvis du ikke finner ledige timer.

Skulle du utvikle symptomer på Covid-19 utenom senterets åpningstider bes du ta kontakt med legevakten. Vaktlegen vurderer da videre oppfølging.

Oppmøtested for prøvetaking er ikke endret: ETS Medisinske Senter, Revegårdsveien 10, 9440 Evenskjer

Merk vårt foretrukne kjøremønster:

KjøreretningCovid 19testinghjemmeside