Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Lag og foreningsmøte folkehelseuka 2016

. i kategorien Nyheter

Fh uka uttrykkLag, foreninger og andre frivillige inviteres til arbeidsmøte for folkehelseuka 2016 -  torsdag 12. mai. kl. 18.00 på rådhuset.

Fjorårets folkehelseuke gir mange gode minner. Rullatorfestival, historiekveld for fulle hus, beboere fra ESB på luftetur til Andersengården med mer. Vi løftet i flokk, derfor ble det bra. Vi hadde mange arrangement som bandt folket i Evenes sammen. Til å være første gangen er det imponerende at vi fikk til så mange ulike aktiviteter, spredt over hele uka.

Denne gangen er arrangementet lagt til høsten, noe som byr på andre muligheter som vi ikke får på våren. Merk dere datoene: 5. - 11. september. Noen arrangement er allerede på plass. Info om disse og mere til vil du få på møtet den 12. mai. Det blir gjennomgang av planen for årets folkehelseuke og hovedkomiteen bestående av Unn-Kristin Laberg (kultur), Ingjerd Eriksen (ergoterapeut), Solomon Habte og Even Sørgården Johnsen (flyktningetjenesten), Per-Kaare Holdal (fellesavdelingen) samt Renate Skredlund (folkehelsekoordinator) ser frem til å høre deres tanker og ideer for arrangement og sprell uka igjennom!  

Folkehelseuka er en ekstra markering av folkehelsearbeidet og en synliggjøring av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet. Derfor bør uka ha mangfoldig og bredde, uten å fjerne seg folkehelsebegrepet. Derfor blir det ikke et spesielt tema, vi åpner opp for samme variasjon som i fjor!

Håper dere blir med på laget! Ses på møtet!

Tags: Folkehelse