Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Nytt tilbud for kreftrammede

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

moteplassen

Møteplassen er for mennesker og pårørende som lever med kreftsykdom og som ønsker å møte andre i samme situasjon.

Målet med tilbudet skal være å skape rom for å dele tanker, erfaringer og opplevelse knyttet til det å leve med en alvorlig sykdom. Tilbudet støttes av kreftforeningen og er gratis. 

Tilbudet for kreftrammede og deres pårørende i ETS ble etablert i mars i år etter initativ fra kreftkoordinator for ETS. Sammen med kreftkoordinator er også inntil 6 hjelpere, hvor alle har erfaring med kreftsykdom, og 2 er likemenn. 

Første mandag hver måned er det anledning til å møtes til en felles stund over en kopp kaffe, litt kjeks/kake og frukt. De som ønsker det, kan betale kr 20 som går til innkjøp av frukt til neste gang. 

For å nå flest mulig har de fått låne lokaler på Frivillighetssentralen på Evenskjer. 6 juni er siste gang før sommeren.  Det planlegges også en grilltur sist i juni til Sand i Tjeldsund. 

Deltakere kan komme med ønske om tema, ting de ønsker å vite mer om. 2 mai  kommer Helsebutikken for å informere om produktene de har innenfor ernæring, stomiutstyr, inkontinensutstyr, brystproteser og bandasjemateriell til sår. De vil også si noe om hva som dekkes på blåresept og hva man må betale selv.

Sted: Frivillighetssentralen på Evenskjer
Tid: Tid: 1800-2000
Dato for møteplassen: 2/5, 6/6
Program våren 2016: 2/5: Informasjon fra Helsebutikken

Kontakt:
Astrid Bertheussen, kreftkoordinator i ETS mobil: 950 35 825