Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

RKK-Ofoten ledig stilling

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

RKK logoRKK-Ofoten har ledig 100 % fast  stilling som leder.

RKK Ofoten (Regionalt Kompetanseutviklingskontor i Ofoten) har som oppgave å arbeide med kompetanseutvikling for de tilsatte innenfor alle sektorer i kommunene Ballangen, Evenes, Tjeldsund, Narvik, Tysfjord og Hamarøy, og skal samordne de faglige og økonomiske ressursene for kompetanseheving og etterutdanning i Ofoten-regionen. Det foreligger en samarbeidsavtale mellom de seks eierkommunene i RKK Ofoten. Kontoret har pt. Hamarøy som vertskommune. Det er to stillinger knyttet til kontoret, leder og konsulent.

Vår dyktige leder gjennom mange år blir pensjonist, og vi ønsker en oppegående og erfaren arvtaker til en nøkkelstilling for videre utvikling av kommunene i Ofoten.

Stillingen som leder for RKK Ofoten er en 100% fast stilling.

Hovedoppgaver
Prosjektutvikling, - styring og –ledelse
Utarbeide søknader tilskudd fra Fylkesmannen o.a. eksterne samarbeidspartnere Organisering / planlegging og tilrettelegging av kompetanse-/ utdanningstilbud.
Økonomi og budsjettansvar samt personalansvar.

Ønskede kvalifikasjoner
Søkere må ha relevant høyere utdanning og erfaring, god kjennskap til kommunal sektor – administrativ og/ el ledererfaring vil bli vektlagt.
Vi ønsker oss en utadvendt, kontaktskapende og initiativrik leder.

Vi tilbyr
Lønn etter kvalifikasjoner og avtale, for øvrig avtaleverk og pensjonsordning som kommunene.

Leder for kontoret rapporterer til styret for RKK som har representanter for alle kommunene.

Kontoret vil bli tilknyttet kommuneadministrasjonen i den kommunen i regionen leder bor/ ønsker å bo i. Det er i tillegg 1 konsulentstilling knyttet til kontoret.

Søknad vedlagt CV sendes styret for RKK Ofoten, Hamarøy kommune v/ Rådmann, 8294 Hamarøy innen 12. mai 2014 . Referanser bes også oppgitt.

Det vil bli gjennomført intervju.

Nærmere info:
Henv. Leder RKK Ofoten Idar Sørensen, tlf 952 83 485, evt. styrets leder, rådmann Elin Eidsvik , tlf 91818427.