Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Velkommen til UKM

Skrevet av Steinar Sørensen . i kategorien Nyheter

UKM-2014 1

Vi ønsker velkommen til UKM i Kongsvik kulturhus.

Kommunene Evenes, Tjeldsund og Skånland har felles lokalmønstring, som i år skal være på Kongsvik Kulturhus. Årets mønstring avholdes helgen 14 - 16. mars.

Ungdommens kulturmønstring er Norges største kulturarena for ungdom og er en ramme for utvikling, inspirasjon og eksponering. UKM er ikke en konkurranse, men har som mål å vise bredden i det ungdom holder på med

Fredag 14. mars kl. 19.00 -23.00:
Konsert og diskotek på Kongsvik Kulturhus. Gratis inngang og gratis buss-skyss til/fra Kongsvik. For påmelding til buss se: http://ukm.no/pl3426/ Frist for busspåmelding er 12. mars.

På diskoteket blir det underholdning, musikk samt salg av kioskvarer. Arrangementet er rusfritt. Tidligere år har det vært praktisert henting av yngre diskotekdeltakere før stengetid, fordi foreldre har synes bussen går for sent i retur. Derfor er diskoteket forskjøvet frem en time i år, i tillegg har arrangørene laget et eget foreldreparkeringsrom siden vi bor i et så langstrakt distrikt. Der vil det være mulig å vente for de som ønsker det.

Lørdag 15. mars kl. 12.00:
Åpning av UKM og UKM Kunstutstilling. Det blir musikalske innslag og kafeen åpner kl. 11.30. Det blir mulighet for å vandre rundt å se på de utstilte kunstverkene.

Søndag 16. mars kl. 15.00:
UKM Sceneforestilling og UKM Kunstutstilling.
Billettpris: 100 kr

Her vises bredden av hva ungdom i ETS liker å holde på med innenfor sang, dans og andre kreative innslag.
Åpen kafe og kunstutstilling fra kl 14.00.

Arrangørene av UKM ønsker deg hjertelig velkommen!