Campingvogner og hytteforbud

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Evenes kommune

korona virus3Regjeringen har innført forskrift som gjør det forbudt med overnatting på hytte utenfor bostedskommunen

Hensikten med forbudet er å få færre tilreisende og unngå ekstra belastning  på helsevesenet i hyttekommunene.

Evenes kommune understreker at dette hensynet er svært viktig i den krisen vi er i. Vi minner også om oppfordringen fra statsministeren til alle om å holde seg hjemme.

Evenes kommune vil ut fra hensikten med bestemmelsen anse overnatting i campingvogner, bobiler, telt og lignende  på samme måte som overnatting på hytte.  Det er i utgangpunktet ingen dispensasjonsadgang fra bestemmelsen i forskriften.

Vi ønsker alle som blir berørt av dette hjertelig velkommen tilbake på overnatting når krisen er over.

Tags: Korona

Skøytedag