Pårørendeskole

Date: onsdag, november 05, 2014 18:00

ETS kommunene har gått sammen også i år om å arrangere pårørendeskole for deg som er i familie med eller nær venn av en person med demens. Personen med demens kan bo hjemme eller på sykehjem.
Gjennom faglige forelesninger, plenums- og gruppesamtaler får du kunnskap om demens og innsikt i hvilke følger sykdommen kan ha for personen med demens, deg som pårørende og øvrige familie. Du treffer andre pårørende i samme situasjon og fagpersoner med kompetanse på området.
Tema:
• Demenssykdommer, forekomst, årsak og symptomer
• Praktiske råd og tekniske hjelpemidler
• Rettigheter og økonomi
• Informasjon om tilbud i kommunene.
• Pårørendes opplevelser

Pårørendeskolen arrangeres over fire kurskvelder fra kl 18-21. Sted: Skånland sykehjem.
Oppstart onsdag 5.nov. I alt fire samlinger på følgende datoer: 5.11 – 12.11 - 19.11. - 26.11
Tilbudet er gratis. Meld deg på til Stine Fedreheim tlf 769 85 805/ 95 44 81 07 innen 29.10.14!

Søk i kalender