Bryggetreff Liland brygge

Date: fredag, august 04, 2017 20:00 - søndag, august 06, 2017 1:30
Duration: 1 Dag, 5 Hours, 30 Minutes

bryggelogoKommende helg flyttes episenteret for "Midt i opplevelsen" til Liland brygge.

Hvor ellers kan du bli verdensmester, spise verdens beste fiskekaker, delta på sjørøvertokt og svinge deg til dansbar musikk? På Bryggetreffet selvsagt.

Evenes kystlag inviterer til bryggetreff på Liland brygge til helga, har du ikke satt av helga så gjør det nå. Her er noen av ingrediensene:

Verdens beste fiskekaker og Thaimat
Dette er - ubeskjedent nok - Kystlagets egen beskrivelse av fiskekakene. Det blir åpen bryggekafe hele dagen, og fortsettelse av suksess med Thaimat. Videre serveres det både sveler og fiskesuppe.

hodetrillerÅpent nasjonalt mesterskap i tørska torskhaudryling.
Påmelding inne på brygga fra kl. 11:00, mesterskapet begynner kl. 12:00. Det konkurreres i tre klasser, med en premiepott på hele 10.000. Det meldes om mange habile drylere i år, så konkurransen blir deretter. Nytt av året er presisjonsdrylet, hvor det konkurreres om å treffe et mål.

Kystlaget har tørket hau hele vinteren, så her blir det hau til alle.

Sjørøvertokt.
Den beryktede kaptein Svartøye er observert på tur hitover, og da ligger det til rette for sjøslag ute i Biscaia med to båter. Klarer barna også i år å bistå Kaptein Svartøye med i vinne tilbake skatten?

Programmet:

Fredag 4. august:
16:00 - Påmelding på brygga til BCC prolog
19:30 - Premieutdeling på brygga, BCC prolog
20:00 - BryggePub med Quiz, oppladning til lørdag.

Lørdag 5. august:
11:00 - Bryggekafe åpner. Salg av fiskekaker, sveler, kaffe og Thai-mat.
11:00 - Registrering og påmelding til åpent nasjonalt mesterskap i tørkatorskhaudryling.
12:00 - Mesterskapet begynner
12:00 - Åpning utstilling, Godt voksnes kulturmønstring
12:00 - Einar Øverås serverer sin verdensberømte fiskesuppe
15:00 - Sjørøvertokt i rom sjø.
18:00 - Bryggekafeen stenger.
21:00 – Bryggefest. Musikk: Mr Bassman and the slippers gang
01:30 - Bryggeområdet stenger.

Søndag 6. august:
12:00 - Åpen kafe, utstilling Godt voksnes kulturmønstring