sprsml

Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg
 • Har du flyttet ?

  Har du flyttet til Evenes kommune og ønsker å stemme må du melde flytting til Folkeregisteret før 30. juni. Du har stemmerett og er manntallsført i den kommunen du er...

  Les mer...

  Foreløpig støysonekart

  – Vi trenger lokal kunnskap inn i planarbeidet. Uten blir det en dårlig plan.

  Les mer...
 • Evenes i nyhetene

  • – Regjeringen satser i Ofoten
   Sist oppdatert: 26. juni 2017, kl. 16:34 MeningerRegjeringen har de siste årene satt et helt nødvendig søkelys på forsvarsevnen. Inngangsporten til Hærens kjerneområder i Troms Vi har staket ut en ny kurs for Forsvaret og legger opp til en historisk økning av forsvarsbudsjettet.
  • Regjeringen satser i Ofoten
   Regjeringen har de siste årene satt et helt nødvendig søkelys på forsvarsevnen. Vi har staket ut en ny kurs for Forsvaret og legger opp til en historisk økning av forsvarsbudsjettet. Den nye langtidsplanen bekrefter og forsterker Ofoten som en viktig region for Forsvaret.
  • Per Heimly lover en kraftfull utstilling på Galleria
   Sist oppdatert: 26. juni 2017, kl. 15:22 Supertilbud: 5 kr for alt innhold på nett i 5 uker - En morsom utstilling med veldig forskjellige uttrykk, sier Per Heimly. Den profilerte fotografen stiller på Galleria sammen med Kaja Norum og Espen Eiborg.
  • Forsvarsministeren til øvelse i Bjerkvik
   Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) kommer til Bjerkvik tirsdag.
  • Márkomeannu har fått ny festivalprodusent
   Sist oppdatert: 26. juni 2017, kl. 11:08 Anne Henriette Hætta Reinås (24) overtar jobben som festivalprodusent til og med neste års festival, i 2018, skriver Màrkomeannu i ei pressemelding. Anne Henriette Hætta Reinås er oppvokst i markebygdene i Skånland og Evenes, og har mor fra Kautokeino.
  • 300.000 til samisk senter
   Várdobáiki samisk senter i Evenes har fått et tilskudd på 300.000 kroner fra Troms fylkeskommune. Pengene går til et nytt bygg som skal fungere som et senter for samisk språk og kultur. Prosjektet koster totalt 1.350.000 kroner, hvor også Sametinget og Nordland fylkeskommune bidrar.
  • Har du flyttet ?
   Har du flyttet til Evenes kommune og ønsker å stemme må du melde flytting til Folkeregisteret før 30. juni. Du har stemmerett og er manntallsført i den kommunen du er registrert i folkeregisteret som bosatt 30. juni 2017. Melder du flytting etter denne datoen, har du stemmerett i din gamle kommune.
  • Klargjør for storlyging på Liland brygge
   Sist oppdatert: 26. juni 2017, kl. 10:09 Den politiske debatten det siste året har gang på gang avslørt at Evenes er tungt besatt med løgnhalser. Likevel går Steinar Sørensen i Evenes kystlag ut av bygda for å hente inn de som skal få folk til å vri seg i latter 1. juli.
 • Ledige stillinger i Evenes

  Ledige stillinger i Evenes kommune og i lokalsamfunnet forøvrig finner du enklest >her.

  For tiden har vi dessverre ingenledige stillinger.

  For søknad om stilling forventer vi at du bruker vårt skjema:  Søknad om stilling (Link)

Skriv inn e-postadresse til din brukerkonto. En verifiseringskode vil bli sendt til deg. Når du har fått e-posten kan du bruke verifiseringskoden til å bekrefte at du er eier av kontoen, for så å velge nytt passord.